Advertentie

Als de kleine mol op een ochtend zijn hoofd boven de grond uitsteekt wordt er op zijn kop gepoept. De kleine mol is boos en gaat op zoek naar degene van wie de poep is.

Iedereen heeft ooit in zijn leven wel van dit grappige boekje gehoord. Hij is in veel verschillende versies beschikbaar en ook kun je knuffels vinden van de kleine boze mol met een de poep op zijn hoofd.

De tekst is opgedeeld in 2 verschillende stukken, het deel in grote letters en stukjes tussen haakjes. Bij kleinere kinderen kun je ervoor kiezen om eerst alleen de grote letter woorden te lezen en pas later dan stukjes tussen haakjes erbij te lezen. Dit is ook aan te raden als je kind dit boekje zelf wil gaan lezen.

De illustraties in dit boek zijn prachtig. Ze zijn door de illustrator Wolf Erlburch realistisch gehouden door natuurgetrouwe kleuren te gebruken maar heeft door de uitdrukkingen van de verschillende dieren de tekeningen toch een grappig tintje gegeven.

Het boek is beschikbaar van 0 tot 99, want iedereen beleefd plezier door deze hilarische mol die zijn zoektocht doet langs alle dieren en hun poep. Begin je dit boekje al te lezen vanaf baby aan dan kan ik verzekeren dat deze kleine chagrijnige mol één van de beste vriendjes van je kind zal worden.

Werner Holzwarth schreef meerdere kinderboeken waarvan 2 in het Nederlands werden uitgegeven. Hij werd bekend door Over een kleine mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept had, dit boek werd direct een doorslaand succes en verscheen in verschillende talen en uitgaven.

Reacties op: geweldig voor iedereen van 0 tot 100

37
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft - Werner Holzwarth Wolf Erlbruch
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,25
E-book prijsvergelijker