Aanrader voor alle Riverdale Fans
Iedereen kent deze steengoede serie wel, al is het soms alleen van naam, maar als jij hem gezien hebt moet je dit boek lezen.
Het verhaal heeft 3 delen, ochtend, middag en avond. Dit houdt in dat je alleen de dag voor 4 juli (waarmee de serie begint) te lezen krijgt. Je zou snel kunnen denken wat kan er in 1 dag gebeuren maar er kan veel gebeuren, het boek gaat niet voor niet over onze favorieten uit Riverdale.
Het boek is vlot geschreven en geeft je een inkijkje in het leven van Jughead, Archie, Betty en Veronica maar ook Cheryl, Jason, Polly, Josie en Kevin komen in dit verhaal kort naar voren.
In berichten aan elkaar lees je hoe sommige van bovenstaande de boel al voor 4 juli behoorlijk konden manipuleren. Was Riverdale voor Had ons dood wel echt veilig?
Persoonlijk ben ik door dit verhaal weer super benieuwd geworden naar de eerste aflevering, die natuurlijk al van een tijdje geleden is, en kan ik niet wachten hoe de serie verder gaat.
Ik was bang dat de populariteit van de serie door dit boek werd uitgemolken maar dat is zeker niet het geval. Het is een sterk en leuk boek met wat extra informatie waardoor je Riverdale liefde nog meer groeit!