Een vlot tussendoortje, aangename verrassing

'30 seconden' vertelt het verhaal van Charlotte, die na het verlies van haar baan noodgedwongen bij haar ouders moet intrekken, maar in plaats van zich te laten kennen, besluit ze een nieuw avontuur aan te gaan. Ze accepteert een baan in een strandbar en verhuist naar een gezellig kustdorpje.

Het werken in de pop-up bar is een droom: de zon, de sfeer en de collega’s zorgen voor een zorgeloze zomer. Maar dan is er Adam, haar chagrijnige baas. Zijn afstandelijke houding botst compleet met Charlottes vrolijke en relaxte manier van doen. Is er misschien meer tussen hen dan ze denken? Is de aantrekkingskracht groot genoeg om hun verschillen te overbruggen?
----
Dit is mijn eerste kennismaking met Susan Dierckx en wat een aangename verrassing.

’30 seconden’ is een heel vlot tussendoortje, eentje waar je doorheen vliegt. Vanaf de eerste pagina’s neemt Susan je mee in het verhaal van Charlotte en wil je meer weten over hoe haar leven evolueert, alsook de verschillende relaties die ze aangaat.

Het zijn redelijk korte hoofdstukken, die vanuit verschillende perspectieven worden verteld. Een verhaal met een verscheidenheid aan emoties, gaande van vlinders in de buik tot teleurstelling en kwaadheid. Susan weet je ook direct met haar woorden mee te nemen in de verschillende situaties en sferen. Wat heerlijk! Ik heb echt genoten van dit tussendoortje en wil graag meer lezen van haar.

Meer recensies van Stefanie Van der Loo