Leuk losstaand vervolg! :)
Deel 2 uit deze reeks en persoonlijk vond ik dit beter dan deel 1. :) Het verhaal sprak mij meer aan dan Vanillegeluk en dit boek heb ik dan ook vrij snel uit gelezen. :)
Ik vind de schrijfstijl van Manuela Inusa echt heerlijk en ze weet perfect hoe ze de diepgang moet verwerken in een verhaal, zonder dat het zware lectuur wordt. Ze weet hoe ze het zo moet verwerken dat je echt nog kan spreken over een ontspannend boek. :)
Ook dit verhaal kan je los lezen en je moet de serie niet in volgorde lezen om het te kunnen volgen. In dit boek heeft Manuela weer veel tijd gestoken in de details van de omgeving, de personages en met al hun geheimen, de diepgang en de spanning. :) Ook de vriendschappen tussen de verschillende personages werden mooi omschreven. :) Dat nodigde mij uit om verder te lezen. :)
Helemaal achteraan in het boek werden de recepten meegedeeld die in het boek voorkomen en dat vind ik echt geweldig! :)