Dit is echt een dark romance!

Stephanie Hendrix 14 december 2025
Jeetje... wat een boek! :o Ik had op voorhand al een idee dat het heftig ging zijn, maar ik had het toch nog onderschat. :) Lees eerst de trigger warnings voor je aan dit boek begint! :) Ik moest na elke 2 hoofdstukken even een pauze nemen om te kunnen bekomen van de horror, haha. :)
Maar het verhaal vind ik echt leuk bedacht! :) Daar heb ik enorm van genoten. :) Een Peter Pan twist kan niet slecht zijn hè. :)
Emily heeft de hoofdstukken afgewisseld vanuit de 2 personages en dat vind ik altijd een meerwaarde aan het verhaal. :) (Twee keer raden na welke hoofdstukken ik even een pauze moest nemen, hihi :p) Zo leerde ik beide personages heel goed kennen en kon ik mij (in de mate van het mogelijke :p) inleven in hun persoonlijkheden, gedachtengangen en gevoelens. Bij James dacht ik vooral 'gruwel' :) en bij Wendy had ik zoiets van 'Maar meisje toch, wat haal je toch op uwe nek' :D. Maar naarmate het verhaal verder liep, vond ik hen wel een goede match samen en klopte het verhaal voor mij dan ook. :) En dan heb je ook nog de nodige spice in dit boek natuurlijk... Het was voor mij vooral lezen met rode kaakjes. :) Je kan hier absoluut spreken van een dark romance en het is vooral lezen op eigen risico. :D Hihi :D

Meer recensies van Stephanie Hendrix