Vermakelijk boek
Ik vond het een vermakelijk boek van Emily Henry, maar zeker niet haar beste werk. In dit boek heeft ze mooie en fijne vriendschappen geschreven met ook de nodige dosis humor. :) Ik heb nu al een paar boeken van haar gelezen en het valt me wel hard op dat haar verhalen dezelfde structuur lijken te hebben. Maar dat zal typisch zijn voor deze auteur denk ik. :)
Waarom ik geen 4 sterren heb gegeven is omdat ik mij enorm stoorde aan de dominante vriendin in deze vriendengroep. Doordat alles volgens haar regels en afspraken moet gaan, geven de andere personages mij geen sterk beeld van wie ze echt zijn. Net alsof ze onderdrukt worden en dat vond ik wel jammer. Het lijkt alsof de vriendengroep nu niet helemaal tot uiting komt. Denk wel dat ik zonder deze ergernis 4 sterren zou gegeven hebben. :) Ik miste ook wel een klein beetje de diepgang in dit verhaal. Bij feelgood verhalen is de spanning zoiezo al mimimaal, maar een heel klein beetje spanning mag er wel inzitten vind ik, zodat het mij uitnodigt om geboeid verder te lezen. :)
Ik heb dit boek wel ontspannend gelezen, maar ik denk niet dat Emily gaat behoren tot 1 van mijn favoriete auteurs. :/ Sorry aan de fans!