Geweldige romantasy :)

Stephanie Hendrix 14 december 2025
Ik vond dit verhaal op een sprookjesachtige manier geschreven. :) Het is het eerste boek dat ik lees van Rani De Vadder en ik wil zeker nog meer boeken lezen van haar. :) De cover alleen al is echt prachtig met de zwarte en witte roos! En dan loopt dat ook nog eens mooi door met de sprayed edges, waardoor dit boek prachtig oogt in de boekenkast! :)
Het verhaal leest erg vlot weg en ook heeft Rani sterke personages neergezet. Ze vullen elkaar op veel vlakken mooi aan en dat vond ik wel fijn om te lezen. :) Ik hou van enemies to lovers verhalen en dat heeft ze hier mooi gecreëerd. :) Al deed het mij ook een beetje denken aan Belle en het Beest. :) Rani heeft de wereld van de Dood erg goed en levendig weten te omschrijven dat het leek alsof ik er zelf was. :) In dit boek heb je dan ook nog eens de spice... . Tja... het spat er letterlijk van af! :) Heb gelezen met rode kaakjes bij momenten. :)
Dit boek vind ik echt een aanrader! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix