Heerlijk tweede deel! :)
Deel 2 van de Dream Harbor reeks en dit boek vond ik ietsje beter dan deel 1. :) Toen ik dit boek zag binnen komen in de boekhandel waar ik werk, was ik dan ook meteen verkocht en moest ik het boek gewoon meenemen. :). Een verhaal over een boekhandel... I love it!! :)
Laurie Gilmore heeft hier ook weer een plaatje geschreven waar ik een grote fan van ben. :) Het verhaal speelt zich af in de boekhandel van Dream Harbor waar Hazel briefjes vindt. :) Vond dat een heel leuk concept en het nam mij direct mee in het verhaal. :) Ik vond het zo geheimzinnig en het nodigde mij dan ook uit om verder te lezen. :) Ik wou weten wie die briefjes geschreven had. :) Vond het ook wel knap dat Hazel iets met die briefjes deed, waardoor ze uit haar comfortzone stapte met hulp van Noah. :)
Laurie heeft hier een prachtige slow burn geschreven en het einde van het boek kwam veel te snel in zicht. :) Ik had vaak van die 'Ooooh' momentjes. :) Ben ook een grote fan van haar beeldende schrijfstijl en dat ze oog heeft voor detail. Wat maakte dat ik precies zelf in de boekhandel aanwezig was. :) In dit boek zit dan ook wat spice verwerkt, maar ik vond het zeker niet allesoverheersend en het paste goed in het verhaal. :)
Ook dit tweede deel is een aanrader voor iedereen die houdt van een leuke feelgood! :)