Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Stevige portie feelgood

TheBookishEmpire 02 maart 2026
Dankzij Zomer & Keuning werd ik uitgekozen om Thuis in Midnight van Holly Martin als recensie exemplaar te mogen lezen. Waarvoor ik hen graag wil bedanken!

De reden waarom ik me hiervoor aangemeld had, was omdat ik een heksenhoed, een ketel, een bezem, een zwarte kat en een uit op de cover zag staan. Dit boek sprak gewoon één en al Heksen en feelgood uit. Ik, een sucker voor deze elementen, moest het gewoon lezen!

Het verhaal leest zeer vlot, waardoor je met gemak dit boek in enkele dagen kunt uitlezen. Maar ondanks de vlotheid was ik niet altijd mee in het verhaal. Soms ging het wat te snel voor mij, waardoor de ontwikkeling en plotse wendingen aan mij voorbij gingen.
Wolff & Star zijn prettige personages. Hoewel ik niet altijd mee was in hun ontwikkeling, was de dynamiek mooi beschreven. Net zoals de gemeenschap en bewoners in Midnight uiten fijne en warme gevoelens. Hier zou ik zeker deel van willen uitmaken!
Holly Martin heeft het dorpje Midnight goed uitgewerkt. Thuis in Midnight is van bladzijde 1 tot het einde MAGIE! Gevuld met betoverende cupcakes, cozy small town romance, sprekende dieren, een vloek, midzomerwende en uiteraard heksen. Ook de nazaat van Elphaba (weliswaar niet groen) is ook actief aanwezig in het dorp.

Dit boek is goed om te lezen onder een fleece dekentje en wanneer je een stevige portie feelgood nodig hebt. Want liefde en humor kan Holly Martin je met dit boek wel mee geven!

Meer recensies van TheBookishEmpire

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.