Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een verrukkelijk fiasco begint heerlijk, ik zit direct in het verhaal en ben reuzebenieuwd hoe het Mia als nanny zal vergaan. Dit wordt als hoofdonderwerp uitgewerkt en dat is dan ook gelijk achteraf mijn kritisch puntje op dit boek. De terugverwijzingen naar de tijd dat Mia nog in Leiden verbleef zijn een beetje mysteries en doen je verlangen naar een spetterend einde maar dat blijft naar mijn idee uit. Het verhaal draait vooral om Mia als nanny, en dat wordt op den duur te veel van hetzelfde. Ik mis hierin diepgang bij de kinderen waar Mia als nanny oppast. Het gedrag van de kinderen wordt uitgebreid beschreven maar het gevoel daarbij mis ik steeds. Dat neemt niet weg dat de periode van Mia als nanny een eyeopener zal zijn voor veel jonge meiden met dezelfde plannen. Het is zeker geen rozengeur en maneschijn en de verantwoordelijkheid die een nanny moet dragen is echt belachelijk groot.

Ik begon Een verrukkelijk fiasco enthousiast, helaas moest ik mijn mening naar het einde toch wat bijstellen en miste ik diepgang in de karakters terwijl de boodschap achter het verhaal zeker wel is overgekomen. Het gedrag van sommige personages vraagt om een nadere uitleg, het gedrag komt ergens vandaan en daarin mis ik uitleg of desnoods een diagnose.

Een verrukkelijk fiasco krijgt van mij nipt 3 sterren.

Bianca

Reacties op: Een verrukkelijk fiasco

91
Een verrukkelijk fiasco - Lotte Petersen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken