Advertentie

De vrijgezelle Laura woont tijdelijk bij het gezin van haar zus Rosie in. Wanneer Laura na een blind date niet thuis komt, gaan bij Rosie de alarmbellen af. Laura heeft namelijk in het verleden niet veel geluk gekend in de liefde, dit is zelfs een keer noodlottig afgelopen. Zal het verleden van Laura weer opspelen?
Wat volgt is een zoektocht naar Laura maar vooral ook naar haar blind date. Gelukkig wordt Rosie gesteund door haar man Joe en jeugdvriend Gabe.
Het boek is geschreven vanuit diverse perspectieven waarbij de lezer langzaam de gebeurtenissen tijdens de blind date ontrafeld en de zoektocht van Rosie volgt. De hoofdstukken worden tevens afgewisseld met de psychiatrische gesprekken die Laura met Dr. Brody heeft gehad, dit geeft de lezer een duidelijk beeld van de geestelijke gesteldheid van Laura. Moeten wij ons dan ook wel zorgen maken om Laura of is haar onbekende date juist degene die gevaar loopt?.
Het onderwerp wat Wendy Walker met dit boek aansnijd “digitaal daten” is bijzonder origineel te noemen. Wendy Walker weet de lezer langere tijd in het ongewisse te houden, knap gedaan!

Reacties op: Digitale zoektocht

31
Nachtschaduw - Wendy Walker
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker