Onweerstaanbare proeven en romantische spanning!
											 Welkom lezers in de arena van The games gods play van Abigail Owen, het eerste deel in de Vuurproef serie waarin de stakes enorm high zijn. Dit zijn de soort verhalen die ik ik simpelweg niet kan weerstaan! Ik kan enorm genieten van de spanning tijdens competities (of proeven) en de heftige emoties die ermee gepaard gaan (groot fan van THG hier!) Het is bijna de garantie dat ik het hele boek op het puntje van mijn stoel zou zitten… En geloof me, shit is going down REAL FAST.
In The games gods play volgen we Lyra. Zij is benoemd tot vervloekte griffier voor de Orde van Dieven en houdt zich daarom gedeisd voor de grillige goden die vanuit Olympus regeren. Tot zij op een nacht in aanraking komt met de gevreesde god, Hades. Voor het eerst neemt de koning van de Onderwereld deel aan de Vuurproef, een dodelijke wedstrijd om een nieuwe goddelijke heerser voor de troon van Olympus te kiezen.
Hades was goed uitgewerkt door Owen waardoor het ook plezierig was om over hem te lezen. Daarentegen had ik minder connectie met Lyra, maar desondanks kon ik grotendeels van het boek mij wel inleven in haar angst en vastberadenheid tijdens de proeven. Deze proeven zijn overigens geweldig uitgewerkt door Owen, waardoor ik af en toe zelf het gevoel kreeg dat de angst me bij de keel greep.
Owen combineert elementen van romantiek, Griekse mythologie en proeven, waarbij de grenzen tussen stervelingen en goden vervagen. Het maakt The games gods play een episch boek vol spanning, gevaarlijke proeven en romantische intriges.
The games gods play is verschenen als hardcover met folie details, enkelzijdig stofomslag, sprayed edges en verschillende schutbladen voor en achter.
4 sterren voor The games gods play.
Dit boek is zeker wat voor jou als je houdt van:
- Competities en proeven
- Romantische spanning
So sign yourselves up (niet letterlijk voor de Vuurproef hihi)!
Bedankt @svmpublishing voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening.

4 sterren voor The games gods play.
Dit boek is zeker wat voor jou als je houdt van:
- Competities en proeven
- Romantische spanning
So sign yourselves up (niet letterlijk voor de Vuurproef hihi)!