Niet zo mijn ding

VanessaW 22 februari 2025
Rebecca en haar dochter Moonflower zijn al jaren op de vlucht. Moonflower wordt ook de hele tijd verborgen gehouden. Maar voor wie? En wat is er met haar aan de hand?

Marc Donner is een FB I agent die al 2 jaar jacht maakt op een seriemoordenaar. De slachtoffers zijn allemaal mannen en ze worden achtergelaten op afgelegen plekken. Stilaan sluit het net zich rond de moordenaar. Maar tegen welke prijs voor Donner?

Dit boek wordt aangekondigd als "Steve Cavanagh meets Stephen King". Ik voel zeker de King-vibes, maar Cavanagh? Neen, die zit er volgens mij niet in.
De horror overheerst wel, de thriller is minder aanwezig.

Het karakter van Donner vind ik goed uitgetekend maar wel redelijk stereotiep: ex-drankverslaafde, gescheiden,... Rebecca en Moonflower leren we kennen doorheen het boek. Wat opvalt is de moederliefde van Rebecca voor haar dochter: er is niets wat ze niet zou doen om haar te beschermen.

Tenzij ik het gemist heb doorheen het boek, was ik wel nog graag te weten gekomen hoe Moonflower geworden is wie ze is.

Dit boek was niet heel erg mijn ding. Ik ben grote fan van Cavanagh maar minder van King. Toch las het boek heel vlot. Dus vandaar de 3 sterren.

Ikmocht dit boek lezen voor de LS Sterrenthriller Leesclub.

Meer recensies van VanessaW