Heerlijk spannende thriller

VanessaW 25 maart 2025
Seren Engels is een succesvolle modeontwerpster. In haar jeugd was ze lid van De Sandwichclub, een groepje van 6 vrienden, samen met Cleo, Stijn, Otto, Danni en David. 10 jaar geleden verdween Cleo spoorloos op kerstavond. Er werd nooit meer iets van haar vernomen. Iedereen van de club is zijn eigen weg gegaan en ze hebben geen contact meer.

Tot op een avond Stijn van de trap valt op een mode-event van Seren. Ze ontvangt een brief, ondertekend door Cleo, met de boodschap dat de overblijvende leden van De Sandwichclub allemaal zullen sterven voor kerstavond. Serens zorgvuldig opgebouwde wereld stort in elkaar. Wie kan ze nog vertrouwen?

Ik kan heel kort zijn over dit boek: wat een heerlijke spannende thriller! Leest als een trein. Zeer goed opgebouwd plot. Op een bepaald moment wist ik hoe het in elkaar zat, en dan volgt er nog een twist die ik niet had zien aankomen.

Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van Seren. Er wordt afgewisseld tussen heden en verleden, waardoor we een inkijk krijgen in het leven van Seren in het heden, en de dynamiek tussen de vrienden in het verleden.

Barbara heeft een hele vlotte en fijne schrijfstijl, waardoor je door de bladzijden heen vliegt. Ik las het boek op 2 dagen uit. Dit boek is een hele grote aanrader en Barbara een schrijfster waarop we in België echt wel trots mogen zijn!

Meer recensies van VanessaW