Heerlijk zomerse romcom
Elle is scenarioschrijfster en past op het appartement van haar zus tijdens verbouwingswerken. Haar deadline voor haar volgende project komt steeds dichter maar de inspiratie wil niet komen. Haar buurman is de razend knappe en stinkend rijke Billionaire Bachelor Warren Parker. Hij doet haar een voorstel: zji moet zijn vriendin spelen op een aantal van zijn verplichtingen en in ruil daarvoor gaat hij mee de locaties bezoeken voor haar volgende script. Tot het einde van de zomer. Daarna houdt hun afspraak op. Of niet?
Wat een heerlijk boek was dit! Ik waande me helemaal in New York. Ook al ben ik er nog nooit geweest, ik kon me de plaatsen zo inbeelden. Op de schutbladen van het boek staat er ook een heel mooi getekende plattegrond van NY.
Ik was helemaal verliefd op de cover met de snoepkleurtjes.
Elle en Parker zijn leuke personages. Ze hebben een min of meer gelijke familiale geschiedenis, met de nodige bagage.
Parker is het gewend dat hij met zijn geld alles kan kopen, terwijl Elle zich heel erg financieel onafhankelijk wil opstellen. Vooral Elle heeft wel een rugzak te dragen. Doorheen het verhaal komen we meer te weten over de achtergrond van zowel Parker als Elle.
Ik hou van enemies to lovers en fake dating tropes, en ik werd op mijn wenken bediend.
Alex Aster schreef een boek dat supervlot leest, op 2 dagen was ik er doorheen. Er zit veel humor in, maar ook een diepere laag als het gaat over familiebanden, vriendschap...
Dit is de ideale read voor deze zomer, op het strand, op een terrasje of in de tuin met een heerlijke cocktail of een glaasje wijn erbij.
Ik was helemaal verliefd op de cover met de snoepkleurtjes.