Advertentie
    veravb Hebban Recensent

Rachel Childs heeft een moeilijk leven. Haar moeder heeft haar nooit willen zeggen wie haar vader is. Wanneer haar moeder onverwacht sterft in een auto-ongeluk, kan ze het niet meer zeggen. Met de weinige informatie die ze heeft huurt ze een privé-detective in, maar die geeft haar niet veel hoop.
Rachel is journaliste en krijgt eindelijk de kans een grote zaak te coveren, de aardbeving in Haïti, maar ze verknalt het live op tv. Ze krijgt er een mentale breakdown door de dingen die ze er ziet. Wanneer ze nadien nog een tweede kans krijgt, maakt ze het nog erger. Ze wordt door iedereen met de nek aangekeken en ze durft niet meer buiten te komen. Gelukkig heeft ze een begripvolle man, haar tweede man. Tot ze op een dag per ongeluk iets ziet en begint te twijfelen aan haar man. Als ze meer wil weten, zal ze het huis uit moeten. Is haar man wel wie hij zegt dat hij is en wat is haar rol in heel dit spel?

Een psychologische thriller die van hier naar ginder gaat, altijd onverwachte wendingen neemt. Brian, haar tweede man is bij momenten echt grappig en ongelooflijk geduldig. Rachel past zich al bij al snel aan de omstandigheden aan.

Reacties op: Het leven een spel

3
Since we fell - dennis lehane
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker