Origineel verhaal

veravb veravb
25 mrt 2020

Het idee dat de wetenschap erin geslaagd is om aan de hand van genen te bepalen welke persoon het best bij jou past als partner vind ik wel geweldig. Je zou denken dat er dan niets meer mis kan gaan in een relatie, niet meer 'gewerkt' moet worden aan een relatie want je bent elkaars buddy, match. Je hoeft ook niet te gaan daten en iedere keer opnieuw en nog eens tot je de ware vindt, tot je misschien gefrustreerd alleen blijft omdat je het daten niet meer kan opbrengen.
De persoon die er als eerste in geslaagd is dit gen te vinden, krijgt enorm veel mensen tegen zich omdat bestaande koppels ook de test doen en als dan blijkt dat ze niet matchen, uit elkaar gaan met de nodige drama's op alle vlakken van het leven.
Dit boek volgt vijf koppels of toekomstige koppels. Ieder van hen heeft wel iets uit zijn verleden of heden dat hij/zij wil verbergen en het ene is al wat erger dan het andere.
Dit boek lijkt misschien een feelgood boek over relaties, maar het is toch ook gewoon spannend. Die spanning is ook het gevolg van het vele wisselen van perspectief waardoor er iedere keer een mini cliffhanger is en je weer even verder leest in het verhaal van een ander voordat je weer door kan. Naargelang het einde nadert, worden de stukjes ook korter omdat de afwikkeling eraan komt.
Interessant gegeven voor een boek.

Meer recensies van veravb