Broeierige feelgood sportromance waar je doorheen surft
Terwijl ik nog aan het bekomen ben van het vuurwerk in Kopenhagen op oudejaarsavond (wat een waanzin was me dat!), presenteer ik meteen ook het eerste boek van 2026, dat ik op de valreep van 2025 nog uitlas.
"This could be love" valt onder het genre sportromance en is een hapklaar en zonnig zomerboek dat je af en toe gewoon eens moet lezen als je een grote drang hebt naar escapisme en zwijmel-lezen. Het is immers een boek waar je doorheen surft (om alvast een thema aan te kaarten) en dat kan helpen om aan de winterse druilerigheid te ontsnappen.
Louisa is een tweeëntwintigjarige tennisster die na wat blessureleed besluit om zich een zestal weken in Hawaii, bij haar tante, voor te bereiden op haar volgende toernooi. Zon, zee, zand en een raadselachtige beachboy maken deze voorziene periode van rust en regelmaat echter broeierig en begerig.
Het verhaal is, zoals dat hoort in een feelgood boek, wat voorspelbaar, maar ik heb het desalniettemin wel graag gelezen. Er zijn enkele zinnen die wat raar vertaald werden (of dat vermoed ik toch) en enkele verhaallijnen werden aangestipt maar niet ingedikt, maar dit is dan ook deel 1 van een trilogie dus daar is nog marge voor in de volgende delen.
Bedankt @vbkbelgie en @lsuitgeverij voor dit recensie exemplaar!
Bedankt @vbkbelgie en @lsuitgeverij voor dit recensie exemplaar!