Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Duistere geheimen op de camping

Wemmie 15 mei 2024
Liz Ouwens is een auteur om in de gaten te houden, ik heb nu een paar thrillers van haar gelezen en beide zijn erg fijn. Heel verschillend maar dat geeft haar talent aan.
De proloog zet gelijk de toon en door de korte hoofdstukken die verteld worden vanuit steeds een ander perspectief blijft de vaart in het verhaal.
De verschillende karakters hebben allemaal zo hun duistere geheimen en Liz Ouwens weet door plotwendingen je als lezer steeds op het verkeerde been te zetten.
De personages houden de waarheid voor zich en dat leidt tot verstrekkende gevolgen. Niets is wat het lijkt.
Lina en haar vriend Sander hebben een camping in Limburg, Lina kan maar moeilijk aarden op de camping, het is zo anders dan haar leventje in Amsterdam.
Pepijn en Annick zijn gasten op de camping en hebben op tragische wijze hun dochtertje Jisanne verloren.
Op de camping lopen kleurrijke personen rond en je kunt je door de levendige schrijfstijl goed een voorstelling maken hoe dat eruit ziet. Het lijkt allemaal lekker voort te kabbelen.
Tot op een dag het levenloze lichaam van Lina wordt gevonden. De omstandigheden zijn vreemd en het lijkt een domino-effect want het een na het andere geheim komt boven water.
Lina blijkt een minnaar te hebben, is hij de moordenaar of is Sander haar vriend de schuldige?
Het blijkt allemaal heel anders te zijn en op het laatst komen alle grote en kleine verhaallijnen mooi bij elkaar.
Het politieteam onder leiding van Rosie van Henegouwen heeft potentie om een vervolg te krijgen.
Een fijne thriller die als eerste in het abonnement van de Crime Compagnie is verschenen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Wemmie