Super leuk boek, juist geschikt voor niet lezers!
Het eerste deel van de nieuwe serie Piratenhonden die op zoek zijn naar een verborgen schat.
Een grappig boek, heel veel illustraties (grotendeels graphic novel) en het verhaal is in 4 delen opgedeeld. Ze zijn onderweg naar de schat en op de schatkaart (tevens inhoudsopgave) kun je goed zien wat hun route is.
1 van deze honden blijkt een vermomde kat te zijn... De honden lijken niets door te hebben dat het een kat is (op de illustraties zien wij het wel aan zijn masker) De piraten beleven veel onderweg en 4 keer verteld de kok het verhaal over hoe hij denkt dat hij zijn been is verloren. Het verhaal is afwisselend, vol spanning en supergrappig!
Mama --> Eigenlijk lees ik nooit dit soort boeken, maar ik was wel benieuwd naar deze nieuwe serie. Ik snap wel dat kinderen hier om moeten lachen en dit leuk vinden om te lezen. Ik vergelijk dit qua humor met de waanzinnige boomhut boeken.
Ik vond het heel grappig worden toen ze bij de tandenzee waren aangekomen, hilarische illustraties ook!
Zoon las het boek gisteren ook:
Ik vind dit echt een leuk boek! Dit is een graphic novel en een normaal boek samen, dat leest erg lekker. Dit boek gaat over honden. Dus hondenliefhebbers vinden dit erg leuk! Er zitten echt grappige grapjas is 'alle poten aan dek' ipv alle hens aan dek. Geschikt vanaf 8-9 jaar. Na dit boek komt er ook nog een deel 2 uit!
Zoon las het boek gisteren ook: