Een superintressant boek!
'Kinderen zijn, waren en zullen altijd de toekomst van de mensheid zijn. Daarom is het zo belangrijk om hen te onderwijzen, te informeren, hen de informatie te geven die ze nodig hebben om hun eigen persoonlijkend en hun eigen identiteit te ontwikkelen'.
Een kleurrijk en superintressant boek over vrouwen in de prehistorie. Van 4000.000 jaar geleden tot nu is er veel veranderd. Er zijn vele verschillende soorten primaten ontdekt die uit bomen kwamen en rechtop begonnen te lopen. Wij zijn de enige vertakking die daaruit bestaat.
In dit boek leer je enorm veel over de mens en hoe dat is ontstaan. Ook wat wetenschappers hebben ontdekt en waar dat lag. Uit botten hebben ze veel informatie kunnen halen.
Dit boek leest enorm prettig omdat het vol vrolijke kleuren staat en er staan vele prachtige illustraties in.
Een informatief boek voor kinderen vanaf 9 jaar.
Een informatief boek voor kinderen vanaf 9 jaar.