Kinderen verrijken je werk

wij 3 Lezen wij 3 Lezen
4 mrt 2023

Werk in combinatie met moederschap: de een is er beter in dan de ander., het levert veel op en het is soms een struggle. Maar als we goed kijken naar de vrouwen die het (ogenschijnlijk) fluitend doen, kun je zien dat het kan: meer geluk in werk en moederschap.

Als ik aan "de club van de relaxte moeders" denk, denk ik aan 'die andere moeders doen ook maar wat'.

En dit boek sluit hierbij zo goed aan!
In dit boek verteld de schrijfster haar eigen verhaal als werkende moeder en de struggles die ze tegenkomt. Maar ze komt ook in contact met vele andere (succesvolle) moeders. Die allemaal stuk voor stuk het voor elkaar krijgen om werk en moederschap goed te combineren.
Ze heeft hierdoor een succesrecept gemaakt. 9 succesfactoren die in prachtige hoofdstukken staan beschreven.
Er staan zoveel, maar ook echt zoveel belangrijke en fijne quotes, openbaringen die je raken, ervaringsverhalen die herkenbaar zijn en heel veel tips!
Als je dit boek leest, pak je dingen hierna anders aan, denk je misschien wel anders en heb ook jij meer geluk in werk in moederschap!
Werk en moederschap kunnen elkaar verrijken!

Wat vind ik ervan?
Ik heb dit boek al jaren in de kast liggen, ben ook al jaren fan van de club van de relaxte moeders dus wil graag eens wat meer hierover vertellen.
Zelfs nu ik niet meer werk, bracht dit boek mij nog wijze tips en kon ik keuzes maken door dit boek te lezen. Ook ik ben aan de slag gegaan met de succesfactoren en dat was leerzaam! In hoofdstuk 3 kun je ze nog eens herhalen als je het allemaal even niet meer weet. Wat super fijn is (hoef je niet weer het hele boek te herlezen).
Ik raad je dit boek als moeder echt aan!
Sowieso alles wat zij doet, maakt en zegt is tof!

Meer recensies van wij 3 Lezen