Heerlijk spannend en leuk boek!

wij 3 Lezen wij 3 Lezen
23 mrt 2024

'Euhm, niet om heel vervelend te doen, maar het wordt wel tijd dat je nu je krachten wat meer leert kennen. Steffi deed haar ogen open en vlak boven haar neus zag ze een spin aan een draadje hangen'.

Een ontzettend spannend boek! En zo benieuwd of er een vervolg komt...

Als Steffi 10 jaar wordt veranderd er wat. Ze kan de dieren verstaan en zij kan ook met ze praten!
Ze heeft de krachten van de laatste faunaat overgenomen. In het bos woont een floraat, Silas. Hij probeert Steffi voor zich te winnen en samen te werken. Maar de dieren laten Steffi inzien dat hij een slechterik is. Steffi verteld haar vrienden dat ze met dieren kan praten, maar dat geloven ze nog niet zo snel. Ze gaan de strijd aan met Silas.
Een superspannend boek wat je wil lezen als je van magie en dieren houd.

Ik kwam in contact met de illustrator van dit boek en toen hij eindelijk in de bibliotheek lag begon ik met lezen. Een spannend en leuk verhaal waarin je wil blijven lezen omdat je wil weten hoe het verder gaat! Mooi om te lezen hoe de schrijver op het idee is gekomen om dit boek te schrijven, de geboorte van zijn dochter speelt hier een grote rol in. Blijf vooral schrijven want het leest heerlijk!

Meer recensies van wij 3 Lezen