Realistisch verhaal

Wijna Pronk 20 juni 2024
Ik mocht van Uitgeverij Hamley Books buddyreaden met Jitske Kingma-Postma het boek De kunst van het gelukkig zijn van Valerie Vaes
Dank je wel Rani De Vadder Auteur .

Emma heeft een druk leventje met haar werk , kooklessen , vrijwilligerswerk .
Tijdens een verassingsfeest ter ere van haar 30 e verjaardag krijgt ze van haar vader een brief met daarop de regel “ Elke dag is een kans je leven te veranderen ” .
Dan staat haar leven op zijn kop door een plotselinge gebeurtenis .
En haar perfecte leven lijkt ineen te storten , kan ze het tij keren ?

Mijn leesbeleving

Vanaf het begin leest het boek als een trein , en je hebt het uit voor je het beseft .
Je ervaart het leven van Emma , en voelt haar strijd met haar problemen en verdriet .
Het geeft je te denken wanneer ben ik nou gelukkig , toch wel een dingetje in deze hectische wereld , zeker als je jong bent en nog moet beginnen met je leven , en carriere .
De leuze van haar vader is een eyeopener voor haar en zet haar aan het denken over haar toekomst , waar ze iets mee gaat doen .
Als lezer ervaar je het ook , lezende voort .
Een fijn leesbaar boek .

Het krijgt van mij 4 sterren

Meer recensies van Wijna Pronk

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.