In een zucht …
Ik las Het zwarte schaap deel 2 van Nicole Antoine Wijshoff - van Roekel
Via Uitgeverij Keytree
Nikki die paranormaal begaafd is heeft via haar oom een aanbod geaccepteerd om zich aan te sluiten bij een gespecialiseerd onderzoeksteam in Londen .
Daar leert ze Elijah kennen en beide zijn onder de indruk van elkaar .
Het team houdt zich bezig met onopgeloste misdaden en mysterieuze ontvoeringen van jonge vrouwen .
Met haar gave weet ze sporen te vinden die anderen niet zien , en helpen de zaak weer op gang , totdat ze zelf in het web van de ontvoerder komt vast te zitten .
Zullen de redders op tijd zijn ?
Mijn leesbeleving
Het boek gaat verder waar we eindigden in het 1 e deel .
Meteen zit je als lezer weer in het verhaal , en ervaar je de gruwelijke omstandigheden van Nikki en de andere slachtoffers .
Je ervaart hun kracht en doorzettingsvermogen en de wil om te blijven leven .
Je ervaart het verhaal vanuit Nikki en de andere slachtoffers , en ook vanuit de zieke verwrongen geest van de dader .
Ook voel je de strijd van Elijah die hij voert om Nikki te redden .
De karakters gaan leven voor je lezende voort .
Het paranormale past super goed in dit verhaal , en geeft het net dat stuk extra spanning .
Het verhaal bevat alle ingredienten voor een heerlijk vlot lezend boek , wat je niet eerder weg legt dan dat het uit is .
Om het dan met een zucht weg te leggen , zo jammer dat het al weer uit is .
Wat weer een spanning , ik heb het in een ruk uitgelezen .
En de twist in het verhaal gaf het nog meer spanning mee , die had ik niet zien aankomen .
Ik geef het 5 sterren
Via Uitgeverij Keytree
Daar leert ze Elijah kennen en beide zijn onder de indruk van elkaar .
Zullen de redders op tijd zijn ?
Mijn leesbeleving
Het boek gaat verder waar we eindigden in het 1 e deel .
Je ervaart hun kracht en doorzettingsvermogen en de wil om te blijven leven .
Ook voel je de strijd van Elijah die hij voert om Nikki te redden .
De karakters gaan leven voor je lezende voort .
Om het dan met een zucht weg te leggen , zo jammer dat het al weer uit is .
Wat weer een spanning , ik heb het in een ruk uitgelezen .
Ik geef het 5 sterren