Gruwelijk spannend
Ik las Donkerlicht van Jan Erik Hoeve
De ingrediënten van het verhaal zijn een vredig kustdorp , een gruwelijke moord , een verdwijning van een bioloog Jan Bruin , Sandra Salinger die Jan wil vinden , en een politieman Joseph Conrad met eigen belangen .
Mijn leeservaring
Wat een gruwelijk spannend boek met vele twisten in het verhaal , die maken dat je het gewoon uit wilt lezen .
De omgeving is zeer beeldend beschreven , waardoor het verhaal zich als een film uitrolt lezende voort.
De personages hun beweegredenen worden je steeds duidelijker naarmate je meer in het verhaal komt .
Zo heeft ieder persoon zijn eigen motief voor zijn acties .
Het is een heerlijk spannend boek , wat je vele uren spanning geeft .
Een echte aanrader
Het krijgt 5 sterren
Mijn leeservaring
Zo heeft ieder persoon zijn eigen motief voor zijn acties .
Het is een heerlijk spannend boek , wat je vele uren spanning geeft .
Een echte aanrader
Het krijgt 5 sterren