Spannend van begin tot einde

Wijna Pronk 20 juni 2024
Verborgen littekens van Yvonne Kersten heeft hier gelogeerd .

Emma heeft haar opleiding heeft afgerond voor journalistiek en fotografie als haar adoptieouders verongelukken .
Ze ontdekt tussen hun spullen een verzameling foto’s van haar biologische moeder en de man die haar als kind ontvoerd heeft , en krantenartikelen over vermiste kinderen .

Na een bezoek aan de ontvoerder is een tbs kliniek , reist ze af naar haar geboorteland Zweden , om haar moeder te vinden .
Ondanks de dreigende woorden , wil ze erachter komen of haar herinneringen op waarheid berusten .

Mijn leesbeleving

Wauw , wat een rollercoaster dit verhaal .
Van het begin word je meegesleurd in het verhaal , en moet je doorlezen .
De spanning blijft erin , en laat je niet los voordat je het complete plaatje voor je ziet .
De personages gaan leven voor je , doordat ze goed uitgewerkt zijn .
Hun emoties zijn goed weergegeven en hun angsten .
Ook de omgeving is realistisch weergegeven je ziet het voor je .
Ik ben gaan houden van de personages , om hun liefde voor elkaar en hun humor .

Kortom een zalig spannend boek met de nodige humor en spanning .
Ik heb er enorm van genoten .
Het krijgt van mij 5 sterren

Meer recensies van Wijna Pronk

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.