Advertentie

Veel liefs, Lara Jean is het derde en laatste boek in de To All The Boys I’ve Loved Before-trilogie.

Als je hoofd en je hart verschillende dingen zeggen, waar luister je dan naar?
Het leven van Lara Jean loopt op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, ze is smoorverliefd op haar vriendje Peter, haar vader gaat hertrouwen én haar zus Margot komt naar huis deze zomer, precies op tijd voor de bruiloft.
Maar met het einde van het schooljaar in zicht, komt er ook een einde aan haar zorgeloze leventje. Ze moet een belangrijke beslissing nemen: waar gaat ze studeren? Lara Jean is bang dat haar relatie met Peter onder haar keuze zal lijden. Ze heeft Margot hetzelfde zien doormaken met Josh en vreest het ergste… Zal ze haar familie én de jongen van wie ze houdt achter moeten laten?

Mijn favoriete personage in dit deel was toch wel de vader van Lara Jean. In de vorige twee delen vond ik hem eerder een normale huisvader, maar in dit deel sprong hij er toch echt uit.
Soms vond ik dat de personages een beetje een cliché waren, maar dat was na een paar pagina’s ook meestal weer weg.
Na de eerste twee delen te hebben gelezen kreeg ik al het gevoel dat ik Lara Jean echt kende, dat gevoel is in dit deel alleen maar sterker geworden. Met Margot had ik dit minder hard aangezien ze in dit deel niet meer zo veel aan bod kwam en ook sterk veranderd was.
Het plot vond ik echt heel origineel. Er gebeurde vaak dingen die ik totaal niet had verwacht.
De schrijfstijl was heel aangenaam. Ik lees graag in de ik-vorm en dat maakt het voor mij ook meestal uit hoe snel ik lees en of ik verder wil lezen.
Het einde was echt verrassend. Naarmate je dichter bij het einde komt, denk je te weten wat er gaat gebeuren en als dit niet zo blijkt te zijn, kan dit ervoor zorgen dat je kijk op het boek helemaal verandert. Dit kan negatief of positief zijn, en met dit boek is dit voor mij zeer positief.

Reacties op: Zeer indrukwekkend

108
Veel liefs, Lara Jean - Jenny Han
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker