Boek "De IJstweeling" uitgelezen van auteur S.K. Tremayne en vind het prachtig geschreven!

Het gaat over de indentieke tweeling Kirstie en Lydia en hun ouders Sarah en Angus Moorcroft. De tweeling is zo identiek dat meestal hun ouders ook niet weten wie wie is. Dan gebeurt er een verschrikkelijk ongeluk en sterft er een van de tweeling...maar de vraag is wie? Om hun verdriet een plaatsje te geven verhuizen ze met hun enige dochter Kistie naar Torran Island dat heel erg afgelegen ligt van de buitenwereld. Dat begint Kirstie vreem verdrag te tonen...ze zegt namelijk dat zíj Lydia is en dat Kirstie overleden is. Wat is er werkelijk gebeurd en draagt Lydia..(of is het Kirstie) een groot geheim met zich mee. Een werkelijkheid die ondragelijk is? De onbreekbare band tussen een tweeling..Wat is er nou echt gebeurd op de fatale dag dat een van hun dochters overleed?
Dit verhaal maakt dat je het liefst dit boek in een keer uit wil lezen..en eigenlijk ook weer niet omdat je steeds weer een ander verhaal te lezen krijgt. Wie denkt het mysterie dan ontrafeld te hebben, wordt op elke pagina opnieuw verrast.
Ik heb de ervaring dat je het verhaal wordt ingetrokken en je echt wilt weten wat er nu gebeurd is. Dus je blijft maar verder lezen en kan eigenlijk het boek niet makkelijk weg liggen. Het verhaal moet uitgelezen worden . Het is zowel een spannend als dramatisch verhaal. Een hypnotiserend verhaal over rouw, verlies, bedrog en schuldgevoelens.
Het is een psychologische thriller met de spanning die ontstaat in de loop van het zoeken naar het mysterie van dit verhaal.

Reacties op: Indrukwekkende , spannende psycholgische thriller

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 8,99 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 8,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders