Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

10x Boeken waar wij naar uitkijken in februari

op 04 februari 2019 door

Wij lezen met zijn tienen heel wat af in een maand! Niet alleen omdat we lezen zo fijn vinden, maar ook om jullie te voorzien van recensies, boekentips en allerlei leuke artikelen. Enige planning is hierbij noodzakelijk en wij kijken regelmatig vooruit om te zorgen dat we bepaalde titels optijd uit hebben. Door deze planning verheugen we ons extra op bepaalde boeken die we gaan lezen. Daarom hebben we vandaag een lijstje voor je met tien boeken waar wij het meest naar uit kijken om te gaan lezen in februari!

- Door Janneke -

bc2b75787b4f082bda85b977d3d733d9.png

Mandy

Waar ik naar uit kijk is een beetje vals spelen voor mij, omdat ik stiekem in januari al in het boek begonnen ben. Maar ik zie deze rubriek dan maar even als: Waar ik naar uitkijk om uit te lezen... En dat is het boek Het verhaal van Alice Hart van Holly Ringland. Het was mijn Jólabókaflóð-tip van Janneke, maar mijn januari was te kort om hem helemaal uit te lezen. Toch kon ik al meteen zeggen dat het een bijzonder boek was en daarom wil ik hem ook in februari doorzetten om hem alsnog uit te kunnen lezen.

Janneke

Het boek waar ik het meeste naar uitkijk deze maand is De overlevenden van John Shors. Ik kreeg dit boek de lieve Marleen toen we vorige maand een leuke boeken bijkletsdate hadden. Zo lief! En daarom wil ik hem niet ongelezen in de kast leggen, maar meteen lekker gaan lezen! Erg benieuwd naar. Ze weet dat ik onder andere van historische romans houd, dus dat zal wel goed komen. 

8297239e1180ba716b33930eb13cfee6.png

Marleen

Ik kijk in februari naar zoveel boeken uit, maar het boek welke ik direct hoop op te pakken is Jij ik alles van Catherine Isaac. Ik heb een prachtig pakketje gekregen van Boekerij en het boek verschijnt zelf op 12 februari en ik hoop dat ik voor die tijd het boek gelezen kan hebben en de recensie geschreven heb! Het verhaal lijkt me in ieder geval fantastisch!

Nathalie

Ik was al een tijdje benieuwd naar After-serie van Anna Todd en toen ik After 1: Hier begint alles afgelopen weekend op het Boekenfestijn zag liggen, moest ik deze uiteraard hebben. Ik ben heel benieuwd naar deze fan-fiction auteur die op een lezersplatform is ontdekt. Ik kijk er dan ook naar uit om binnenkort aan dit boek te beginnen.

1ce7723970a6d35eab061e3f0447704e.png

Lore

Het boek waar ik het meest naar uit kijk in februari is zonder twijfel het nieuwe boek van Erin WattGevaar, het vijfde deel in de Royals-reeks. Toen ik deel één las, kon ik niet wachten op de vertalingen en verslond ik deel twee en drie in het Engels. Nu eindelijk deel vijf verschijnt, ga ik alle delen opnieuw lezen, maar nu in het Nederlands. Ik ben deze maand alvast begonnen met deel één en ik hoop klaar te zijn voor deel vijf als hij binnenkomt op 19 februari!

Sanne

Het boek waar ik heel erg naar uitkijk is Schaduw van Lucinda Riley. Ik kreeg het boek eind december voor mijn verjaardag en nu met de readalong op onze spot heb ik een mooie gelegenheid om hem te lezen. Hoewel het aantal bladzijden me altijd wat tegenstaat, hoop ik snel weer te worden opgezogen in een razend goed boek.

f384988264f46d458db4ad9f03eed0af.png

Renate

Naar aanleiding van de vele tips die we bij de kerstwinactie hadden gekregen, heb ik gelijk Nog lang en gelukkig van Cathy Kelly gereserveerd bij de bieb. Die kwam afgelopen week binnen, dus die ligt klaar voor februari. Daar kijk ik eigenlijk best wel naar uit. Alleen al van de cover krijg ik zin om te gaan lezen!

Marieke

Het hele leven in een keer van Keith Stuart. Het was voor mij een onbekende schrijver en onbekend boek, maar het kwam binnen als recensie-exemplaar. Het verhaal sprak me direct aan. Over een vader en dochter relatie, waarbij de dochter een hartprobleem heeft. Een zwaar thema, maar toch luchtig neergezet. Ik heb al een klein stuk gelezen en dat beloofd genoeg voor de rest van het boek.

cf0f690088ee583120c7d23114c5a0ca.png

Helma

In februari kijk ik uit naar Wie naar de sterren grijpt van Kristin Hannah. Dit boek tipte Katrijn onder ons artikel waarin we om boekentips vroegen. Samen met Sanne ga ik het lezen voor een buddyread. Ik heb het boek al klaar liggen om mee te nemen in de vakantiekoffer.

Diana

Ik kijk komende maand erg uit naar De baas van Vi Keeland. Ik las in december via de Hebban Adventkalender al het kortverhaal De lift en ik vond dat de schrijfster een fijne schrijfstijl heeft. Ik ben ook echt wel weer toe aan een lekkere new adult, dus ik denk dat ik met dit boek goed zit in februari.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit deze maand? Wij zijn erg benieuwd!



Reacties op: 10x Boeken waar wij naar uitkijken in februari

Meer informatie

Gerelateerd