Lees mee met De zeven zussen readalong! (update: vraag 5)

op 30 september 2018 door

Wat een spanning bij de bekendmaking van de winnaar van de Feelgood genre clubprijs. Er stonden zoveel mooie titels in het rijtje, maar er kon er maar een de winnaar zijn. Lucinda Riley won de prijs voor beste feelgood boek met het eerste deel uit haar serie De zeven zussen. Een terechte winnaar als we de reacties én het percentage stemmen bekijken. Een boek dat goed is ontvangen, maar wat ook bij een heleboel mensen nog staat te wachten om gelezen te worden. En dat bracht ons op een idee...

- door Sanne -

Zoals jullie weten is september: #Leesuiteigenkast maand! We lezen de pareltjes die al een tijdje staan te wachten in onze overvolle kasten. Een uitgelezen kans om De zeven zussen op te pakken en te gaan lezen. En er eindelijk achter te komen waar iedereen nou zo lyrisch over is!

We trekken de maand september uit om De zeven zussen met elkaar te lezen en bespreken. Voor de liefhebbers stellen we om de paar dagen een vraag over het boek. Doe je ook mee? Veel leesplezier!

a7e11745aa15ad83fb8f9cd344d1cbd6.png

Vraag 1. Vertel! Waarom wil je het boek graag lezen én waarom heb je het nog niet gelezen? 

Vraag 2: Gisteren plaatsten we een artikel met tv-series voor mannen. Denk je dat De zeven zussen geschikt is voor mannen om te lezen? Waarom wel of waarom niet?

Vraag 3: Wat vind je (tot nu toe) van de schrijfstijl van Lucinda Riley? Wat spreekt je aan en wat niet?

Vraag 4: Welke elementen in het verhaal hebben je verrast?

Vraag 5a: Wat is je eindoordeel over het eerste deel van De zeven zussen?

Vraag 5b: Zou je meedoen als we de aankomende maanden de vervolgdelen lezen en bespreken in een readalong?Reacties op: Lees mee met De zeven zussen readalong! (update: vraag 5)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley schreef op haar vierentwintigste haar eerste roman. De boeken van Lucinda zijn vertaald in 25 talen en in 36 landen uitgegeven. Riley woont met haar gezin in North Norfolk, Engeland.