Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat is er niet fout aan 'De fout'?

op 20 april 2019 door

Verrassing! Een extra buddy op deze zaterdag! Vorig jaar hadden Marleen en Janneke een gezellig buddydate om De deal van Elle Kennedy te bespreken. Hoe gezellig het was en hoe goed we het boek vonden, heb je gelezen in dit artikel waar we je negen redenen gaven waarom je De deal moest lezen. We hopen dat jullie net zo enthousiast waren over dat boek als wij want vandaag bespreken we het tweede deel uit deze serie: De fout. Wat is er niet fout aan De fout?

f70d22b6555e21d80b930b42646bd9e5.jpg

Door Marleen en Janneke

Het verhaal

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

d54886fadb48502c94eb341019a06707.png

We love Grace

Waar in het vorige deel Hannah iets gecompliceerder was is Grace eigenlijk heel normaal en we love it! Ze is gewoon hoe ze is en heeft wel doelen die ze wil halen, maar blijft verder zichzelf. Ook als ze John Logan leert kennen. Waar je vaak ziet dat het meisje anders gaat doen of waar auteurs haar anders laten zijn voor een twist, is dat in De fout helemaal niet het geval. Heel fijn, en absoluut niet fout! 

Pikant sprookje

De verhaallijn van De fout heeft wel iets weg van een sprookje. De populaire ijshockeyspeler Logan wordt verliefd op het brave meisje Grace, inclusief publieke liefdesverklaringen en verbazende blikken. Maar zo braaf is Grace eigenlijk helemaal niet en Logan al helemaal niet. De vonken spatten er vanaf elke keer als ze elkaar zien. Dus misschien op het eerste ogenblik een beetje een cliché, maar Elle Kennedy is een queen wat betreft de fijnste twists! 

Iets erotischer dan het vorige deel

Sinds het vorige deel is het steamygehalte behoorlijk gestegen! Misschien is dat wel een beetje fout, maar we love it! De chemie spat er vanaf. Logan en Grace zijn heerlijk aan elkaar gewaagd en mevrouw Kennedy weet gewoon als de beste hoe ze seksuele spanning goed en stijlvol op papier te krijgen. 

Origineel

Meestel zien we in NA's dat het vrouwelijke hoofdpersonages iets verschikkelijks heeft meegemaakt. In De deal was dat niet anders, maar het verhaal bleef er wel realistisch door. Wat anders en origineel is aan De fout is dat het nare verleden en de problemen voor het grootste deel bij Logan liggen. Weer eens wat anders en dat is ook wel fijn! 

Hannah en Garrett zijn er ook nog!

Wat wij erg leuk vonden is dat we Hannah en Garrett ook nog regelmatig tegenkwamen en hoe leuk is dat! Na het lezen van De deal is het zo leuk om te lezen hoe het met onze geliefde personages gaat! Natuurlijk zijn Garett en Logan vrienden dus het was wel te verwachten. Maar toch is het leuk om te lezen hoe goed de personages in dit verhaal zijn verwerkt en dat ze er ook echt wat aan bijdragen. 

We love Logan too!

Ook bij dit deel worden de hoofdstukken weer afgewisseld tussen Logan en Grace en de inkijkjes in de gedachten van Logan zijn HOT! Man, wij vonden Garrett leuk, maar Logan is misschien nog wel leuker! Hij is speels, maar laat ook zeker het achterste van zijn tong zien als hij in gezelschap verkeerd waarin hij zich begrepen vertrouwd voelt.  

f70d22b6555e21d80b930b42646bd9e5.jpg

Conclusie

Yes, wij zijn fan! Elle Kennedy doet het gewoon weer! De fout is een waardige en heerlijke opvolger van het populaire boek De Deal en wij kunnen niet wachten op de rest van de serie. Wij gaven het boek allebei 5 sterren en raden je 'm van harte aan. Niets fouts aan te ontdekken in ieder geval! Marleens recensie lees je hier en die van Janneke lees je hier

Zou jij dit boek willen lezen? 



Reacties op: Wat is er niet fout aan 'De fout'?

Meer informatie

Gerelateerd