Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bevrijding - Aflevering #1 (29 september)

op 29 september 2018 door

Update 3 oktober: We zijn vertrokken, de eerste discussievraag staat klaar! Bij deze eerste aflevering hoort slechts één vraag. 

VRAAG 1: Na zijn onverhoopte terugkeer uit Frankrijk is Rupert niet meer dezelfde, hij is veranderd. Ga je hiermee akkoord? Hoe ervaar je de Rupert van zomer 1945? Kun je begrijpen dat er iets is veranderd in zijn hoofd, in zijn houding? Zullen Zoë en hij weer dichter naar elkaar toe groeien of is hun huwelijk voorbij? 

-----

Aflevering #1 is vanaf 29 september te lezen en bevat pagina's 26 tot en met 106 (de eerste 25 bladzijden las je al in de sneak preview). Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.Reacties op: Bevrijding - Aflevering #1 (29 september)

Meer informatie

Gerelateerd