Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

1/ Eerste indruk & verwachting

op 19 april 2020 door

Een paar dagen geleden werd de downloadlink voor ons leesclubboek verstuurd. Iedereen heeft zich voorgesteld in het café en lijkt erin geslaagd te zijn het boek binnen te halen. We kunnen dus langzaam beginnen aan onze leesclubdiscussie. Dat doen we met een paar opwarmvragen die je beantwoordt voor je het boek leest. 

We zullen met tien separate discussiepagina's werken, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop, hoe meer hoe liever! Zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 1a/ en 1b/ vermelden? 

1a/ Wat vind je van de cover? Ga je wel eens kijken hoe het boek er in de originele taal uitziet? Vind je het goed dat zowat elk land een eigen cover bedenkt? Waarom wel/niet? 

1b/ Wat verwacht je van Vuurland? Denk je dat dit boek het vooral moet hebben van de onderhuidse spanning of verwacht je eerder veel actie en vaart, misschien zelfs geweld en bloed? 



Reacties op: 1/ Eerste indruk & verwachting

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pascal Engman

Pascal Engman

Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij na...