Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

9/ Verfilming

op 09 mei 2020 door

Weekend! En dus doen we weer twee vragen, eentje vandaag en eentje op zondag. 

Denken jullie er trouwens aan de recensie vandaag of morgen online te zetten? 

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Hoe meer hoe liever, zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 9a/ en 9b/ vermelden? 

We gaan ervan uit dat het boek verfilmd wordt voor tv. Ik vraag jullie niet welke bekende acteurs jullie zien in de rollen van Vanessa, Nicolas en de anderen, dat zou te veel voor de hand liggen. Toch gaan we een leuke cast samenstellen.

9a/ Welke rol zou je zelf kunnen/willen spelen? Waarom denk je dat die rol bij jou zou passen? Waarom kies je voor een hoofdrol/bijrol?

9b/ Kies iemand uit deze groep leesclubdeelnemers en vertel voor welke rol die persoon met succes auditie zou kunnen doen. Natuurlijk moet je erbij vertellen waarom, want dat is voor de persoon in kwestie het leukste aan je antwoord. Het mag iemand zijn die je persoonlijk kent of die je via Hebban een beetje denkt te kennen. Je mag ook voor iemand kiezen die je pas tijdens deze leesclub ‘ontmoet’ hebt. 



Reacties op: 9/ Verfilming

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pascal Engman

Pascal Engman

Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij na...