Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

6/ Andere personages

op 03 mei 2020 door

Vraag 6, we zijn halverwege! Gisteren hadden we het over Vanessa, vandaag komen we te weten hoe iedereen de andere personages ziet.  

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Hoe meer hoe liever, zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 6a/ en 6b/ vermelden? 

6a/ Het kwam bij vraag 5 al uitgebreid aan bod: velen van ons vinden Vanessa gaan leidende rol hebben in het boek, we leren haar te weinig kennen. Welk personage (niet Vanessa) ging voor jou het meeste leven? Vertel ook waarom, geef indien mogelijk een paar voorbeelden. 

6b/ Met wie van de personages uit het boek wil je wel een keer op stap? Voor een etentje, een koffie, wat je maar wil. Vergeet niet te vertellen waarom je die persoon kiest en wat jullie samen gaan doen, want dat is natuurlijk het leukste aan je antwoord.



Reacties op: 6/ Andere personages

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pascal Engman

Pascal Engman

Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij na...