Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

5/ Vanessa Frank

op 02 mei 2020 door

Weekend! Vandaag doen we vraag 5 en morgen komt vraag 6 er meteen achteraan. Vandaag richten we de kijker op Vanessa Frank, morgen komen de andere personages aan de beurt. 

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Hoe meer hoe liever, zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 5a/ en 5b/ vermelden? 

5a/ In de eerste helft van het boek is de rol van Vanessa Frank vrij beperkt. Vinden jullie dat een seriepersonage, dat enkele boeken mee zal gaan, van in het begin een prominente rol moet hebben? Waarom wel/niet?

5b/ In de loop van het boek zijn we best wat over Vanessa te weten gekomen, maar echt kennen doen we haar (nog) niet. Wat denk jij, zou lezen een hobby van haar kunnen zijn? Ook wanneer ze zelden een boek oppikt, zal ze toch voor een bepaald genre kiezen. Welk soort boeken denk jij dat Vanessa’s voorkeur hebben? 



Reacties op: 5/ Vanessa Frank

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pascal Engman

Pascal Engman

Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij na...