Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#ikleesthuis-club 4: Vuurland

op 09 april 2020 door

40e665b380ae0dd40b64060a04ab0f00.pngWat is een #ikleesthuis club?
In tijden van corona geeft lezen je de perfecte afleiding. Met de #ikleesthuis-clubs van Hebban creëren we een mogelijkheid om vanuit huis met elkaar over boeken te praten. Elke maandag verloten we een aantal ebooks van een titel, maar je kunt ook met een eigen exemplaar aanschuiven. Ben je ingeloot voor een gratis ebook, dan schrijf je natuurlijk ook een korte recensie na het lezen ervan. De #ikleesthuis-clubs zijn een samenwerking tussen Hebban en een aantal uitgeverijen.

Naar de aankondiging Schrijf je in voor de Hebban Lunchupdate

e8b3fad9b81105ecca81f3d62f749243.png

#ikleesthuis-club 4:
Vuurland van Pascal Engman

5d144e9cb43e70.48040792.jpgOver het boek
Een exclusieve horlogezaak in Stockholm wordt overvallen, maar er verdwijnen geen horloges. Niet veel later worden er een paar rijke Zweedse zakenmannen ontvoerd. In Zuid-Amerika vindt een omvangrijke orgaanhandel plaats.

Inspecteur Vanessa Frank bekruipt het gevoel dat deze zaken met elkaar te maken hebben. Ze is geschorst, maar kan haar strijd tegen de misdaad niet loslaten. Ze gaat twijfelen aan de loyaliteit van enkele collega’s en doet een vreselijke ontdekking…

Vuurland is het eerste deel van een uitzonderlijke trilogie rondom Vanessa Frank.

Over de auteur
Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij nam een sabbatical, reisde naar Chili en schreef daar zijn debuut Patriotten, waarvan de televisierechten verkocht zijn aan een productiebedrijf in Los Angeles. 

Lees een fragment uit Vuurland

e8b3fad9b81105ecca81f3d62f749243.png

We verloten 25 ebooks

Schrijf je in voor woensdag 15 april maart middernacht. De winnaars ontvangen donderdag het ebook in hun mailbox. Niet gewonnen? Je kunt altijd meedoen met een eigen exemplaar. Vuurland is verkrijgbaar als boek en ebook bij je favoriete boekhandel. Bestel lokaal online om je favoriete boekhandel in deze moeilijke tijden te ondersteunen.

Volgende week maandag organiseren we weer een nieuwe #ikleesthuis-club. 

Schrijf je in!

Voorwaarden
Delen of illegaal doorsturen van een ebook betekent uitsluiting van alle toekomstige acties en inschrijvingen op Hebban.nl.

  • Persoonlijk gebruik - Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging - Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebbanaccount. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs. 

 

Hoe download en lees ik een epub? 

e8b3fad9b81105ecca81f3d62f749243.png



Reacties op: #ikleesthuis-club 4: Vuurland

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pascal Engman

Pascal Engman

Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij na...