Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 6: Film en titel

op 20 juli 2023 door

We waren het bij vraag 4 al redelijk eens over de filmische schrijfstijl van Ulf Kvensler, de auteur die al een lange en succesvolle carrière als scenarioschrijver achter de rug heeft. Het zal dan ook niemand verwonderen dat we zijn boek nu gaan verfilmen.

Film en titel

6a: De film van Het hoge noorden/Sarek wordt een Engelstalige, internationale film. Bedenk een Engelse titel voor de film. Het mag niet een vrije vertaling van de Nederlandse titel worden, met ander woorden geen The High North!

6b: Reageer op de titel van de deelnemer boven je en zeg waarom je de titel wel of niet goed vindt passen. Met respect uiteraard. Op iedereen reageren, mag natuurlijk altijd. Is zelfs leuk ;)
Ben je de eerste die deze vraag beantwoordt, kom dan later terug om op iemand anders te reageren.

Acteurs

6c: Welke scène met personages (nee, nee, geen landschapsscène) krijgt de meeste aandacht in de film? En welke acteurs moeten volgens jou deze personages vertolken? De acteurs mogen jong, oud, levend, dood etc. zijn, nationaal of internationaal. Alles is goed, behalve zeggen dat je geen acteurs kent. Google is ook hierbij een grote, behulpzame vriend.

Have fun!



Reacties op: Vraag 6: Film en titel

Meer informatie