Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8: Spoiler en pitch

op 24 juli 2023 door

Jij hebt de opdracht gekregen om Het hoge noorden van Ulf Kvensler bij een andere uitgeverij onder te brengen. Voor je de kans hebt gehad een goede pitch voor te bereiden, zit je onverwacht met de uitgever aan tafel.

Spoiler

8a: Je bent zo nerveus, dat je de uitgever niet alleen de ontknoping van het boek vertelt, maar ook wie de moorden volgens jou gepleegd heeft en waarom. Je benoemt alleen dat wat je met bewijzen denkt te kunnen onderbouwen. Ga je gang!

Pitch

8b: De uitgever strijkt over zijn/haar hart en je mag een week later op kantoor komen en de pitch presenteren. Dit mag in maximaal 100 woorden. (Voor diegene die onbekend is met het begrip pitch: zie het als een verkooppraatje van je product, in dit geval het boek waarvan jij wilt dat de uitgever het gaat uitbrengen.)

8c: Je bent bezig het kantoor van de uitgever te verlaten als je ineens te binnen schiet dat je een nieuwe ondertitel voor het boek hebt bedacht. Die roep je nog snel naar hem/haar. Maximaal 20 woorden.



Reacties op: Vraag 8: Spoiler en pitch

Meer informatie