Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat vond je van 'Mevrouw mijn moeder'?

op 31 oktober 2022 door

Schrijf je recensie!

Als je het boek uit hebt, kun je een recensie schrijven. Je kunt dat doen meteen nadat je de laatste bladzijde dichtslaat, maar je kunt het ook even laten bezinken. Vind je het lastig een recensie te schrijven? Dan hebben we een aantal tips voor je. Heb altijd respect voor het boek en de auteur bij het schrijven van een recensie.

Ik kan geen recensie schrijven

Jawel, iedereen kan een recensie schrijven. Het zijn tenslotte maar een boel woorden in een tekstveldje. Het hoeft geen wetenschappelijk onderbouwde beschouwing te zijn of een scherpe analyse over literaire thema's. Jij vertelt hoe jij het boek hebt ervaren, wat je er goed aan vond en wat je er niet goed aan vond.

Ben je klaar met de discussie?

Heb je alle vragen beantwoord? Heb je de antwoorden en opmerkingen van je medelezers gelezen en erop gereageerd? Heb je het idee dat je zelf nog een laatste vraag in de discussie wilt stellen? Dat kan allemaal!

Het eindoordeel

Plaats hier de leukste zin uit jouw recensie en vermeld daarbij het aantal sterren (* tot *****) dat je het boek gaf.

Je recensie kun je plaatsen op de boekpagina of, als je graag een kort eindoordeel wilt plaatsen, helemaal onderin diezelfde boekpagina.Reacties op: Wat vond je van 'Mevrouw mijn moeder'?

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken