Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Readathon: Samen lezen we 'Voor mij' van Jojo Moyes

op 03 maart 2018 door

Deze week was het dan eindelijk zover: het derde boek over Louisa Clark is verschenen. De afgelopen weken bespraken wij hier al de eerste twee delen in onze gezellige readathoncafés. Nu het derde deel is verschenen kunnen wij natuurlijk niet wachten om ook dit deel met z'n allen te bespreken. Lees je gezellig mee?

Zoals hier al werd uitgelegd organiseren we in februari en maart een readathon om de publicatie van Voor mij te vieren. We (her)lezen samen de boeken en begonnen natuurlijk met het eerste deel! Wil je nog gezellig mee kletsen of heb je het eerste of tweede boek nog niet uit? Dan kun je nog altijd terecht in onze eerste en tweede 'readathoncafé'.  

In dit topic kun je alles kwijt over Voor mij! Wil je iets inhoudelijks bespreken? Wacht dan even totdat iedereen het boek uitheeft (om spoilers te voorkomen). Heb je een leuke leesclubvraag? Stel 'm gerust! 

De andere twee cafés waren circa twee weken actief (maar natuurlijk waren we er na die twee weken ook nog), maar aangezien we niet van iedereen verwachten gelijk het boek in huis te hebben (al vinden we dat helemaal niet gek als het wel zo is), zullen we iets langer actief blijven in dit derde readathoncafé. 

Veel leesplezier en hopelijk zien we je heel vaak hier terug!

SPOILER ALERT

In de reacties onder dit artikel kunnen spoilers staan, dus je bent gewaarschuwd!



Reacties op: Readathon: Samen lezen we 'Voor mij' van Jojo Moyes

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...