Dinosaurus Canyon
  • Aanbevelingen: 0
  • Waardering:

    (12)
  • Jouw waardering

Dinosaurus canyon

Een dertig jaar lang vermiste maansteen. Met bloed doordrenkt zand in een ravijn in New Mexico. Een wetenschapper met tomeloze ambities. Een monnik die de wereld redt. Een organisatie met een dodelijke missie.
Een stervende geoloog drukt Tom Broadbent een notitieboekje in handen waarin de locatie van een unieke vondst is vastgelegd. Als Tom en zijn vrouw Sally vervolgens het doelwit worden van aanslagen, beseft hij dat er mensen zijn die voor niets terugdeinzen om het boekje in handen te krijgen.Oorspronkelijke titel: Tyrannosaur Canyon Verschenen in:
Vertaling: J. Post Uitgeverij: Poema Pockets Laatste editie:
05 mei 2006
ISBN: 9789024555048 , 9789021006451 Genre: Thrillers & Spanning
Crimezone waardering

Ouderwets spannende avonturenroman

Door op 22-09-2006

Met de thriller De codex verliet Douglas Preston vorig jaar zijn samenwerkingsverband met Lincoln Child om een solocarrière te beginnen. Zijn debuut in het bijna vergeten genre van de avonturenroman was sterk. Preston schiep bovendien aansprekende personages als Tom Broadbent en Sally Colorado die hij in zijn nieuwste boek Dinosaurus canyon laat terugkomen.

Het verhaal speelt zich af in de woeste...

Lees verder

Jouw recensie

Registreren

Recensies over: Dinosaurus canyon

door 0 reacties
Na De Codex komt Preston van het bekende schrijversduo Preston and Child met het boek Dinosaurus Canyon. Ik vond het een goed boek. Het is namelijk puur avontuur. Er zijn vandaag de dag nog maar weinig auteurs die zich in dat genre verdiepen.
We gaan dus samen met Broadbent, het personage uit De...

door 0 reacties
Hoewel ik het voorgaande deel van Douglas Preston - De codex - een fractie beter vond (ik heb nu eenmaal iets met ondoordringbare tropische oerwouden en rivieren met kaaimannen) is Dinosaurus canyon een zinderend spannend boek. Het plot zit knap in elkaar en het verhaal dendert als een trein. Een...
Douglas Preston

Douglas Preston

Douglas Preston werd geboren in Cambridge, Massachusetts en groeide op in Wellesley, in dezelfde staat. In 1978 studeerde hij af aan Pomona College in Claremont, California. In 1989 ondernam Pres...

Meer van Douglas Preston