Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik mis je

Het is een dertien-in-een-dozijn profiel op een datingsite. Totdat NYPD-rechercheur Kat Donovan de bijbehorende foto ziet en wordt overspoeld dee emoties die ze al decennia negeert. Het is haat ex-verloofde – de man die ze achttien jaar geleden voor het laatst; de man die haar hart brak.

Kat zoekt contact en vraagt zich af of ze hun gezamenlijke verleden nu eindelijk een plaats kan geven. Maar na een korte chatsessie verandert haar hoop in verdenking en vervolgens in angst wanneer ze op een weerzinwekkend complot stuit om kwetsbare mensen in de val te lokken.

Terwijl er steeds meer mensen verdwijnen en Kats kansen op er hereniging gestaag afnemen, bijt ze zich vast in het onderzoek dat alles op zijn kop zet over iedereen van wie ze gehouden heeft. Terwijl er levens op het spel staan, moet Kat zich dieper dan ooit in het duister wagen, en ontdekken of ze de kracht heeft om te overleven wat ze daar aantreft.
Toon details

Redactionele recensie

Recensies (25)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Ik mis je het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Ik mis je

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.