Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Hebban Reading Challenge #7 - Lees een waargebeurd boek

door Hebban Crew 23 reacties
In de Hebban Reading Challenge 2019 hebben we twaalf thema's voor je, waarvan we er elke maand eentje uitgebreid behandelen om jou te inspireren bij je keuzes. Het juli-thema is 'lees een waargebeurd boek'.

Juli - Lees een waargebeurd verhaal

Waargebeurd is een enorm populair genre, maar er is iets geks mee aan de hand. Het is namelijk niet echt een genre! Waargebeurd vind je terug in alle genres. Als je door een boekwinkel loopt, kun je in alle hoeken en gaten waargebeurde verhalen vinden. Lees mee: oorlogsdrama's ontdek je onder de geschiedenis of soms in een speciale kast voor WO I en II. Familiedrama's vind je vaak onder de psychologie, boeken over medische missers en een overlevingsstrijd bij een vreselijke ziekte, zoek je in de medische kast. En dan zijn er ook nog geromantiseerde waargebeurde verhalen en/of romans die op waargebeurde feiten zijn gebaseerd en die staan dan toch echt bij de fictie. Wat een potje maken ze ervan, of niet? Maar ergens is het eigenlijk juist heel logisch. Het slechte nieuws is dus: er is geen rubriek 'waargebeurd'. Het goede nieuws is: 'waargebeurd' vind je overal.

Wat kun je dit challengeweekend van ons verwachten?

  • Een enorme berg leestips voor dit maandthema van onze Hebban VIP Club-leden
  • Een vooruitblik op de waargebeurde boeken die de komende maanden zullen verschijnen
  • Een terugblik op de bestbeoordeelde waargebeurde boeken door ons recensententeam

 

En jij?

Welk waargebeurd boek heb jij (ooit of onlangs) gelezen en vind je geweldig goed, mooi of indrukwekkend? En naar welk waargebeurd boek kijk je erg uit? Reageer onder dit artikel! 

Meer Hebban Reading Challenge

  

Naar het Hebban Reading Challenge-kanaal Doe mee! Download de XXL ChecklistOver de auteur

Hebban Crew

2463 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Reading Challenge #7 - Lees een waargebeurd boek