Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Nieuwe boeken die opvallen #2

door Hebban Crew 2 reacties
Een van de verborgen pareltjes op Hebban is onze actuele tiplijst. Hierin vind je de honderd populairste nét verschenen boeken op Hebban. De lijst wordt dagelijks ververst op basis van de activiteit van de leden van onze community. Met deze nieuwe tweewekelijkse rubriek lichten we vier interessante nieuwkomers uit en kun jij jouw wil-ik-lezen-lijst eindeloos aanvullen. Deze week is er vooral aandacht voor Nederlandstalige spannende boeken vanwege de Thriller Tiendaagse.

Dit artikel wordt enkele dagen voor publicatie samengesteld. Door de dagelijkse updates kan en zal het gebeuren dat de vermelde positie in dit artikel niet meer overeenkomt met de positie in de Hebban Tiplijst.

Hebban Lezerscommunity top 5

  1. De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley
  2. Kinderspel van Paul Cleave
  3. Zonnegloren van Matthijs van Nieuwkerk
  4. Hebben en zijn van Dimitri Verhulst
  5. Patroon van Marco Kunst

Uitgelicht door de redactie

Op nummer 60

Het verkeerde meisje

Auteur: Angelique Haak

De vorige thriller van Angelique Haak, Nooit meer alleen, stond op de shortlist voor de Hebban Thrillerprijs 2021, waardoor deze aandacht voor haar nieuwste boek zeker niet vreemd is. Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker. Hij sluit haar op in een hermetisch afgesloten kamer, waar ze probeert te overleven. Ondertussen probeert ze te ontdekken waarom de ontvoerder juist haar moest hebben. Is het om losgeld van haar rijke vader te doen? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot een rol? Of is het simpelweg een vergissing en is ze het verkeerde meisje?

Op nummer 45

Nr. 10

Auteur: diverse auteurs

Uitgeverij De Crime Compagnie bestaat tien jaar en vroeg de auteurs uit hun stal om speciaal voor dit jubileum een kort spannend verhaal te schrijven. In de verhalenbundel Nr. 10 vind je bijdragen van Loes den Hollander, Mariska Overman, Angelique Haak, Sophie Wester, Linda Jansma, Marelle Boersma, Heleen Smit, Marijke Verhoeven, Marja West, Marianne en Theo Hoogstraaten, Carmen Prins, Heleen van den Hoven, Inge van Prooijen, Tamara Geraeds, Tupla M., Svea Ersson, Saskia M.N. Oudshoorn, Martine Kamphuis, Marion van de Coolwijk, Ingrid Oonincx, Ad van de Lisdonk, Eva Nagelkerke en Nadine Barroso.

Op nummer 8

Grenzeloos

Auteur: Alice Turner

Alice Turner is het pseudoniem van een bekende Nederlandse thrillerauteur die afwisselend in Nederland en Engeland woont. Met Grenzeloos levert ze het tweede deel in haar 'Motief'-serie af, waarin het team het verband onderzoekt tussen een cold case, een vermissing en een lugubere diefstal. Als politiefotografe Reynou bij toeval een grafschenner betrapt, komt een cold case opnieuw onder de aandacht. De vermoorde bejaarde dame blijkt bovendien een nog onbekende link te hebben met een studente die in diezelfde tijd vermist raakte.

Op nummer 37

Semper Sol

Auteur: Marloes Morshuis

Marloes Morshuis schrijft spannende Young Adult- en jeugdboeken. Semper Sol is het vervolg op het al even spannende Quotum, waarmee ze haar 'Project Z'-reeks aftrapte. Axel, Tommy en Suny ontdekken dat de sinistere Angeli Terrae die achter het quotum zitten, nog lang niet verslagen zijn. Hun marionet president Foxen laat een ijskoude wind door Europa waaien. De jongeren gaan tot het einde om de plannen van Foxen en de sinistere aardengelen te dwarsbomen, maar het is moeilijk vechten als je niet weet wie vriend is en wie vijand.

Naar de volledige Hebban Tiplijst

In Hebban winacties en leesclubs

Waar vind je nog meer recent verschenen boeken waar veel reuring omheen is? In de Hebban winacties, Buzzen en leesclubs natuurlijk! Onderstaande boeken zijn een kleine greep uit ons aanbod. Is een leesclub al bezig en had je graag mee willen doen? Sluit dan vooral met een eigen exemplaar, je bent altijd welkom!

Naar alle openstaande winacties en leesclubs

Welke boeken in de Hebban tiplijst heb jij al op je wil-ik-lezen-plank gezet?

Reageer onder dit artikel.Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuwe boeken die opvallen #2