Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Semper Sol
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 35 4 30 3 9 2 2 1 1

Semper Sol

77

Rank 4760 Gelezen 85 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 78 Favoriet 4 Recensies 6
Young adult Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

De aarde is te vol. Om oorlog te voorkomen heeft de Wereldraad een quotum ingesteld: een maximum aantal inwoners per land. Er moeten mensen weg.

De Euro-Unie heeft een slimme truc bedacht om zonder bloedvergieten het quotum te halen: slinkers. Mensen in de slinkstand mogen maar zo weinig dat ze slechts voor de helft meetellen. Het leven van een slinker is zwaar, maar wie zich aan alle regels houdt, overleeft het quotum wel.

Hoewel... In Quotum werd al pijnlijk duidelijk dat ook in de Euro-Unie niemand zijn leven zeker is. En in Semper Sol ondervinden Axel, Tommy en Suny dat de Angeli Terrae, de sinistere aardengelen die achter het quotum zitten, nog lang niet verslagen zijn. Integendeel. Angeli-marionet president Foxen laat een ijskoude wind door Europa waaien. Zelf ziet Foxen de toekomst van de Euro-Unie zonnig in, maar Axel, Tommy en Sunny weten dat er niet veel goeds in de schaduwen schuilt. Ze gaan tot het uiterste om de plannen van Foxen en de Angeli Terrae te dwarsbomen, maar het is moeilijk vechten als je niet weet wie je vrienden zijn – en wie je vijanden. 

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Project Z (2)
Uitgeverij
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Eerste editie
20 mei 2022
Laatste editie
24 mei 2022
ISBN
9789047713500 , 9789047750161


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Semper Sol

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.