Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
EmaSindelarova Auteur

Hebban-auteur


12 lezers volgen deze auteur

Ema Šindelářová

Ema (spreek uit als Emma)is geboren en opgegroeid in Tsjechië. Op haar 24ste is ze verhuisd, samen met haar dochter, naar Nederland. Ze schrijft dus niet in haar moedertaal en dat is een extra uitdaging. Ze is klassiek homeopaat van beroep. Als redactrice en columniste was ze verbonden aan een vakblad voor klassiek homeopaten, Dynamis. Ze schrijft korte verhalen, voor het verhaal ’t Graf heeft ze in 2017 een nominatie gekregen voor de Baarnse Literatuurprijs. Haar korte verhaal Barbiepop is verschenen in de bundel #Supervrouwen. Ema is ook een van de auteurs van de bundels Kort&Prachtig, een verzameling van ultrakorte verhalen (maximaal 99 woorden), uitgebracht door uitgeverij Ambilicious. Bij deze uitgever is in 2019 het Dagboek van Mojo, Tweevoeters zijn stom, verschenen. In november 2021 is haar eerste roman, Tranen van een Feniks, uitgebracht.

Nieuwste boek

Feniks op de Finca - Ema Šindelářová Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Updates van Ema Šindelářová

Oh nee, mijn boek komt uit!
08 maart 2022 1 like
  Meer updates

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Ema Šindelářová