Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Liesbeth Jochemsen Auteur

Hebban-auteur


104 lezers volgen deze auteur

Liesbeth Jochemsen

Spots 1

Liesbeth Jochemsen leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Sinds 2016 heeft ze het schrijven weer serieus opgepakt en doet ze veelvuldig mee aan wedstrijden. Tot nu toe heeft ze drie boeken geschreven en is ze gepubliceerd in meerdere verhalenbundels. Een aantal van haar losse verhalen zijn gratis te lezen op haar website. Liesbeth is geboren in 1987 in Zeist en daar ook grotendeels opgegroeid; ze woonde ook een aantal jaar in Leiden. Na een korte periode in Lunteren, woont ze nu met haar gezin in Olst. Omdat ze van schrijven alleen niet kan leven, werkt ze vier dagen per week als chemisch analist op een laboratorium in de agrarische sector. Hier gaat ze met veel plezier op de fiets naar toe. Naast schrijven en lezen houdt ze ook van thee, kleuren voor volwassenen, natuurdocumentaires en zwemmen in open water.

Nieuwste boek

Meer dan menselijk - Liesbeth Jochemsen Michelle Arts ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Updates van Liesbeth Jochemsen

pre order, Slendaf en een lezersgroep
10 september 2022 1 like
  Meer updates

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Liesbeth Jochemsen


Challenges

2019

(0%)

2021

(0%)

2022

(80%)

2023

(70%)

2024

(20%)