Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Richard Russo

Artikelen 1 Spots 6 beschrijving bewerken

Richard Russo (1949, Johnstown) woont met zijn vrouw aan de kust van de Amerikaanse staat Maine en in Boston. Zijn romans Empire Falls en Brug der zuchten kwamen allebei op de bestsellerlijst terecht. Voor Empire Falls won hij de prestigieuze Pulitzer Prijs. 

Het werk van Russo wordt zeer lovend ontvangen door de internationale en de nationale pers. Russo’s specialisme is grote verhalen over families, het leven in small-town Amerika en de verborgen maatschappij die Amerika nog steeds is. Zijn boeken zijn omvangrijk, zijn verhalen ontvouwen zich in gestaag tempo en zijn schrijfstijl is van een hoog niveau. Drie van zijn romans zijn verfilmd, waaronder Empire Falls met o.a. Ed Harris, Philip Seymour Hofmann, Helen Hunt, Robin Wright-Penn en Paul Newman.

Nieuwste boek

Meer over Richard Russo

  Meer artikelen

Door lezers

Prowisorio leest Manga / Wist je dat... (2)
25 mei 2016 6 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken